Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

Az aktivitásmérő okosóra minden lépésedet számontartja

 

Az aktivitásmérő okosóra számolja a lépéseket, követi a mozgásodat és mindenről értesít, nemcsak a sportolással kapcsolatosan. Üzeneteket, hívásokat fogadhatsz, de akár még böngészhetsz is a segítségével. Mondhatnánk úgy is, hogy általa egy miniatűr számítógépet csatolhatsz a csuklódra.

 

Az aktivitásmérő okosóra praktikuma túlmutat a fitness világán

Ugyan kár lenne tagadni, hogy a mozgásért rajongók alapvető kiegészítője az aktivitásmérő, ám nemcsak az övék. Manapság már gyakorlatilag minden okostelefon tulajdonosnak megtérülő beruházásává válhat. Az ok egyszerű. Túl a kalóriák, lépések számlálásán, a pulzus vagy vérnyomás mérésén, számtalan egyéb funkcióval is rendelkeznek a modellek.

Az üzenetek, értesítések kijelzése, a hívások fogadása simán megoldható pusztán az óra közbenjárásával. Persze az egészségügyi adatok mutatása is roppantul hasznos a mindennapokban. Tudatosabban nyomon követhető a napi mozgásmennyiség és annak aktivitása. Ráadásul a különböző edzés profilok beállításával még jobban finomhangolhatóak a paraméterek.

Az okos belső stramm külsővel társul. Az eredeti BlitzWolf termékek a magas minőségüknek hála bírják a strapát. Úgyhogy mindegy, hogy munkáról, iskoláról vagy edzésről van szó, a mérő helytállása borítékolható. Mindennek tetejében az esztétikus megjelenés sem szenved csorbát.

Az aktivitásmérő okosóra melyik korosztálynak ajánlható?

Nincsen életkorhoz kötve a használat. Sőt, egyes típusok direkt az egyes korcsoportok igényeit szolgálják ki. Így az idősek vagy a gyermekek is ráakadhatnak arra a modellre, ami számukra a legmegfelelőbb. Általánosságban pedig egyértelműen kijelenthető, hogy a paletta tagjai kivétel nélkül kortalanul jó döntések.