Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

A micro USB kábel jó, ha mindig kéznél van

A micro USB kábel töltésre és adatátvitelre egyaránt alkalmas, magyarul a hétköznapokban egyszerűen nélkülözhetetlen kellék. Olyan kiegészítő, amiből ráadásként soha nincsen elég. Ugyan nem amortizálódik gyorsan, ám a rendszeres használat idővel nyilván minőségromláshoz vezet.

Szóval az sem árt, ha akad belőle minimum egy beugró. A biztonság, na meg a zavartalan töltés-adattovábbítás kedvéért.

Hogyan őrizhető meg a micro USB kábel „egészsége”?

Az állagőrzés optimális cél, aminek az érdekében Te is tehetsz. Nyilván ott kezdődik minden, hogy a beszerzett vezeték alapjáraton milyen minőséget képvisel. Ám természetesen nagyon nem mellékes, hogy mi jellemzi az alkalmazást. Például sokan szeretik összegöngyölni a kábelt, mert így logikusan kisebb helyet foglal. De a túlzott hajtogatásnak az lehet a vége, hogy a vezeték megtörik és akkor már többnyire csak a csere segíthet.

Úgyhogy a tárolás körülményeire érdemes nagy hangsúlyt fektetned. A szabdalás, azaz a túlságosan heves mozdulatok, ide-oda ráncigálások sem támogatják a minőségmegőrzés nemes célkitűzésének elérését. Hiszen a történet vége ezekben az esetekben is a szakadás, ami egyet jelent a kábel nyugdíjaztatásával. Ha viszonylag nagy távolságot kell áthidalnod a vezeték közbenjárásával, akkor jó taktika eleve hosszú variációra voksolnod. Így megelőzheted a fent ecsetelt kellemetlenségeket.

micro USB kábel már a múlté, a jövő a vezeték nélküli technológiáké?

Még nem. A kábel vitathatatlan előnye az adatátvitel gyorsasága, amit egyetlen vezetéket nélkülöző technikai megoldás sem képes felülmúlni jelenleg. Ezért is érdemes élned vele.

Tartalomhoz tartozó címkék: #micro USB kábel #micro USB kábel vásárlás