Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

Xiaomi intelligens autós telefontartó és vezeték nélküli gyorstöltő - 20W
RRP: 19 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Bővebben az RRP árazásról itt
18 990 Ft

Xiaomi intelligens autós telefontartó és vezeték nélküli gyorstöltő - 20W

5 · 2 értékelés · Termék paraméterek
Xiaomi autós telefontartó és vezeték nélküli töltő 20W teljesítménnyel: Samsung S10, Huawei P30 pro, Xiaomi 9, Apple iPhone
A termékért 0 Ft értékű levásárolható hűségpontot szerezhetsz. Minden levásárolt Forintért hűségpontot szerezhetsz. Bővebben a hűségpontokról itt
RRP: 19 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Bővebben az RRP árazásról itt
18 990 Ft

A mobil világ vezeték nélküli üzemmódra kapcsol és a Xiaomi® intelligens autós telefontartó és vezeték nélküli gyorstöltő segít nekünk, hogy lépést tartsunk a vezeték nélkül tölthető eszközök gyors terjedésével.
Vezeték nélküli gyorstöltés az autódban

A hagyományos autós töltőktől eltérően a Xiaomi® 20W-os autós gyorstöltője támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést. Amikor épp nem töltjük az okostelefonunkat, a töltő telefontartóként is funkcionál. A töltő maximális teljesítménye 20W, amivel kevés konkurens vezeték nélküli megoldás tud versenyezni.

Hatékony hűtési rendszer

Az eszköz hűtéséről egy beépített ventillátor gondoskodik, ami a hőmérséklettől függően képes beállítani a levegőáramlást. A Xiaomi® a hatékonyabb hűtésért passzív hűtéssel is felszerelte a töltőt.

Elegáns megjelenés

A Xiaomi 20W-os vezeték nélküli töltőpad felületét 2.5D üveg borítja. A töltőn helyet kapott egy LED is, ami kéken világot ha az eszköz csatlakozik egy áramforráshoz. A LED fénye éjszaka is jól látszik.

Kényelmesen kezelhető telefontartó

A töltőn egy infrared érzékelő is helyet kapott, így amikor a telefon közel kerül a kerethez, a töltő karjai automatikusan kinyílnak, majd rázárulnak a telefonra, hogy stabilan tartsák a készüléket. A telefontartó karjait egy érintéssel működő gomb segítségével is ki tudod nyitni. A telefontartó ezáltal könnyedén kezelhető egy kézzel is.

A nyitott karok 81,5 mm szélesek. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb modern okostelefon gond nélkül elfér a telefontartóban, többek közt az iPhone Xs Max is.

Mi lesz a dobozban?

  • 1 db Xiaomi® intelligens autós telefontartó és vezeték nélküli gyorstöltő
  • 1 db Töltőkábel
  • 1 db Autós töltő

5.00

2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Próbáltad már a terméket?
Írd meg a véleményed, mondd el, mi tetszett benne a leginkább!
2019. 12. 02.
Minden téren egy jövőálló, minőségi termék.
2019. 08. 29.
20W wireless töltés, ennél gyorsabban jelenleg nem tölt semmi sem tudtommal. Dizájnban is nagyon jól néz ki!