Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

OneOdio A70 vezeték nélküli DJ, stúdió fejhallgató (Rózsaszín)
RRP: 22 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Bővebben az RRP árazásról itt
21 990 Ft

OneOdio A70 vezeték nélküli DJ, stúdió fejhallgató (Rózsaszín)

Stúdió minőségű zene otthon is
A termékért 0 Ft értékű levásárolható hűségpontot szerezhetsz. Minden levásárolt Forintért hűségpontot szerezhetsz. Bővebben a hűségpontokról itt
RRP: 22 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Bővebben az RRP árazásról itt
21 990 Ft

Oneodio Fusion A70 Pink fejhallgató

Podcastokat rögzít, és olyan felszerelést keres, amely segít ebben? Ugyanakkor a mindennapi zenehallgatáshoz is szeretnéd használni? A OneOdio fejhallgató a megfelelő felszerelés! Egyformán csatlakoztatható hozzájuk telefon, iPad, laptop, de elektromos gitár, AMP vagy audio interfész is. Meg akar szabadulni a kusza kábelektől? A Bluetooth 5.2 technológiának köszönhetően ez a probléma megszűnik! Ráadásul a OneOdio fejhallgató használata is kényelmesebb lesz, köszönhetően a különleges kialakításnak.

Headphones OneOdio Fusion A70 pink

Különféle csatlakozási lehetőségek

A OneOdio fejhallgatónak köszönhetően pontosan úgy hallgathatod a zenét, ahogy neked tetszik. A 3,5–6,35 mm-es hegyű kábel segítségével számos eszköz csatlakoztatható, beleértve a táblagépet, iPadet, elektromos gitárt, AMP-t és audio interfészt. Ráadásul egy speciális technológiának köszönhetően két személy hallgathatja majd ugyanazt a dalt, egy időben, két különböző eszközön. Le akarsz hagyni a kábelekkel? A OneOdio segítségével ez lehetséges, mivel ezek a fejhallgatók Bluetooth 5.2 technológiával vannak felszerelve a kényelmes vezeték nélküli kapcsolat érdekében.

Headphones OneOdio Fusion A70 pink

Hosszú munkaidő

Hosszú órákat dolgozol podcast felvételeken? Nem kell többé idegesen pillantania az időpontra, hiszen a vezetékes kapcsolat korlátlan munkavégzést ad! Azonban előnyben részesíti a vezeték nélküli kapcsolatot? Itt sem kell aggódnia, hiszen a 950 mAh-s Li-ion akkumulátor élettartama akár 50 óra. Mától már semmi sem korlátozhat!

Headphones OneOdio Fusion A70 pink

Jó minőség

Csatlakozástól függetlenül élvezze a nagyszerű hangzást a OneOdio A70 fejhallgatónak köszönhetően! Többé nem kell attól tartanod, hogy egy kieső kábel megszakítja a zenét, hiszen egyetlen mozdulattal a fejhallgatóba zárod. Ráadásul az egyik fejhallgatón elhelyezett gombokkal kényelmesen vezérelheti a berendezést. A fejhallgató zajszűrő technológiája lehetővé teszi, hogy kényelmesen beszélgessen telefonon. Mától a hívó fél mindig hallja, amit mondott.

Headphones OneOdio Fusion A70 pink

Funkcionalitás

Az A70 fejhallgató nem csak funkcionális és megbízható felszerelés, hanem tele van kényelemmel is. Az állítható fejpánt és a puha fülpárnák révén kényelmes viselet lesz. Ezen kívül kényelmesen összehajtva adhatod a tasakhoz, amiben a fejhallgatódat is biztonságosan szállíthatod.

Headphones OneOdio Fusion A70 pink

Beleértve

  • A70 fejhallgató
  • 6,35–3,5 mm kábel x 1
  • 3,5 mm-es audiokábel x 1
  • USB töltőkábel
  • Használati utasítás
  • Zacskó
Termelő OneOdio
Modell A70
Kapcsolódás Audiokábel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Vezeték nélküli működési idő Akár 50 óra
Akkumulátor Li-ion, 950 mAh
Szín Rózsaszín

Értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről.