Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

Minőségi hangzás a BlitzWolf mikrofonos fülhallgatóval

Manapság már a buszon, a villamoson, a vonaton és az utcán is lehet zenét hallgatni. Az emberek szeretik kizárni a külvilág zajait közlekedés közben, hogy a saját kis világukba merülve feltöltődhessenek az általuk választott kedvenc zeneszámaikkal. 

Ehhez viszont elengedhetetlen egy kimondottam erre a célra kifejlesztett eszköz. A BlitzWolf BW-ES2 márkájú DualDynamic Driver In-ear mikrofonos fülhallgató ehhez tökéletes lehetőséget kínál. A termék magas minőségű hangzást, mély, határozott basszust és tiszta énekhangokat biztosít. Akár rockot, akár rapet, akár discot vagy más műfajt kedvelsz, egyaránt páratlan élményben lehet részed.

Nem fognak zavarni a külső hanghatások, ugyanis a fülhallgató szilikon gumiharangjai optimálisan illeszkednek a füledbe, ezáltal a zenehallgatáshoz csendes és nyugodt környezetet teremtenek. A mikrofonos fülhallgatóhoz 3 méretű gumiharang tartozik, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg nem fog illeszkedni a füledbe. A hangerő szabályozása és a dalok közötti váltás a 3 gombos, multifunkciós vezérlőnek köszönhetően kényelmes és gyors lesz, a telefonálás pedig végtelenül egyszerű, hiszen a mikrofon pár centivel az állad alatt lóg majd, így nem kell a szád elé emelned.

A mikrofonos fülhallgató gyakorlatilag minden piacon lévő, 3.5 mm-es Jack dugós eszközzel és okostelefonnal kompatibilis. Az 1,2 méter hosszú kábele rugalmas és tartós anyagból készült, így gyakorlatilag elnyűhetetlen. Használd bátran a hét minden napján, és élvezd az általa biztosított magas minőséget!