Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

Mi is az a GAN technológia?

A Gallium Nitride (GaN) az egyik legújabb félvezető anyag, amelyet töltők, inverter és egyéb elektronikai alkatrészek gyártására használnak. A GAN (Gallium Nitride) technológia lényegében a töltők gyártására használt szilíciumot cseréli le. A GaN töltők kisebbek, könnyebbek és hatékonyabbak, mint a hagyományos szilícium alapú töltők, valamint kevesebb hőt termelnek, ami nem növeli az élettartamukat és csökkenti a tűzveszélyt.

Milyen típusai/fajtái vannak a GAN töltőknek?

A GAN töltőknek többféle típusa és fajtája van, amelyek különböző funkciókra alkalmasak.

A GAN (Gallium Nitride) töltők az alap típusok, amelyek a hagyományos szilícium alapú töltők helyettesítésére használhatóak. A GAN2 töltők két áramkörös kialakítást használnak, ami növeli a hatékonyságot és csökkentik a hőtermelést. Például a GAN5 töltők öt áramkörös kialakítást használnak, ami tovább növelik a hatékonyságot és csökkenti a hőtermelést. Léteznek további GAN töltők is, mint pl. GAN3, GAN4, GAN6, GAN7, GAN8, amelyek speciális funkciókkal rendelkezhetnek, mint pl. USB-C töltés, több port, védőfunkciók, stb.

Miért érdemes GAN töltőt vásárolnom?

A GAN (Gallium Nitride) töltők nagyon hatékonyak és kompaktak, ami jól jöhet ha valaki sokat utazik, vagy ahol a hely megtakarítás fontos. Az alábbiakban néhány okot sorolok fel, amiért érdemes GAN töltőt vásárolni:

Nagyobb hatékonyság: A GAN töltők jelentősen magasabb hatékonysággal üzemelnek, mint a hagyományos szilícium alapú töltők, ami azt jelenti, hogy kevesebb áramot használnak ugyanolyan töltési idő alatt.

Kisebb méret: A GAN töltők jellemzően kisebbek és könnyebbek, mint a hagyományos töltők, ami kényelmesebbé teszi az utazást, és könnyebben elférnek a táskában.

Alacsony hőtermelés: A GAN töltők kevesebb hőt termelnek, mint a hagyományos töltők

Mennyibe kerül egy GAN töltő?

A GAN töltők ára változó lehet és függ a típustól, a márkától és a funkcióitól. Általában az alap GAN töltők ára 10 000 - 30 000 Ft között mozog, de ha több funkcióval rendelkeznek, pl. USB-C port, több port, védőfunkciók, akkor az ár emelkedhet. A GAN2, GAN5, GAN6, GAN7, GAN8 töltők ára magasabb lehet, mint az alap GAN töltők ára. Az árakat érdemes összehasonlítani és a termékleírást alaposan átnézni, hogy megtudjuk, mit kapunk az adott árért.

Nézd meg teljes választékunkat a webáruházban:

GAN töltők

Tartalomhoz tartozó címkék: #GAN töltők