Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

Az autós telefontöltő manapság elengedhetetlen kiegészítő

Az autós telefontöltő még pár évvel ezelőtt nem tűnt olyan lényeges, jóformán nélkülözhetetlen eszköznek. Ám ez mára már teljesen átalakult. A rohanó életvitelnek hála, a töltés biztosítása kulcsfontosságú, pláne útközben.

 

Az autós telefontöltő energiává transzformálja az utazással töltött időt

Az okostelefonok nagyszerű találmányok, de akad egy gyenge pontjuk. Az akkumulátoruk kapacitása. Ez még akkor is igaz, ha jelenleg a legtöbb gyártó gőzerővel dolgozik a lehetőségek tágításán. Folyamatos használattal a legjobb konstrukciók is egy nap alatt lemerülnek. Ekkor pedig, még az extrém alkalmazást igénylő helyzetekről nem is szóltunk. Szóval arra roppantul csekély az esély, hogy egy éjszakai feltöltéssel egész nap elmenjen a rendszer, merülés nélkül.

Az nem is vitás, hogy mindig jó, ha akad kézközelben legalább egy töltőkábel, ami a géphez csatlakoztatva gyors és hatékony energiaforrássá változhat. De mi van a kocsiban repkedő percekkel, órákkal? Az A-ból B pontba utazás az esetek többségében nem elkerülhető, ám ez védhetetlenül sok időt emészt fel. Na és itt jön a képbe a szivargyújtóra csatlakoztatható töltő, ami ráadásul akár tokként vagy FM transzmitterként is helytállhat. A multifunkcionalitás jegyében.

A mobilhasználat így sokkalta egyszerűbb, miközben az energiafröccs is borítékolható. Még 5 perces ide-oda gurulásokra is érdemes felcsatlakoztatni a készüléket, mert nem kevés energialöket csíphető el ilyen rövid idő alatt is.

Az autós telefontöltő tokként is használható?

A palettában akad olyan töltő, ami tartó is egyben. Szóval bátran jöhetnek a rázós, kátyús  helyzetek!

Tartalomhoz tartozó címkék: #autós telefontöltő #autós telefontöltő ár