Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

A vezeték nélküli fülhallgató az audio élmények élvezetének korlátokat nem ismerő sztárja

A vezeték nélküli fülhallgató használata nem ismer határokat. Nyugodtan ugrálhatsz, legyezhetsz zenehallgatás közben - egyik mozdulat sem akaszthatja meg a harmóniák áramlását. Hiszen nincsen kábel, amibe beleakadhatnál, tehát nincsen kötöttség semmilyen szinten.

 

A vezeték nélküli fülhallgató nem torzítja a magas minőségű zenei élményt?

Egy kicsit sem. Sokan tartanak attól, hogy az adatátvitel kábelmentesen lassú, egyúttal veszteséges. Régen, még a zsinórok elhagyásának kezdeti időszakában akadtak olyan konstrukciók, amik ténylegesen nem teljesítettek az élen. Viszont ez már a múlté. A mai modellek minőségi hangzást borítékolnak és nemcsak hellyel-közzel, hanem füllel tapasztalható ténylegességgel.

Mikor jó ötlet a kábelmentességre voksolni? Manapság gyakorlatilag mindenkor. Önmagában az a tény, hogy nincsen egyetlen egy zsinór sem, ami megakadályozhatna a szabad mozgásban, aranyat ér. A lakásodban épp úgy jöhetsz-mehetsz, mint mondjuk kint a szabadban. Akár takarítás, mosogatás, akár kirándulás közben is élvezheted a hangjegyekből áradó harmóniát. Ráadásként a kínálatban felfedezhető típusok kifejezetten jól bírják a strapát, magyarul hosszú időn át használhatóak anélkül, hogy lemerülnének. Miközben a csatlakozás stabilitása több méteres távolságból is biztos, megingathatatlan. Ugye, hogy mindez a pozitívum zene füleidnek?

vezeték nélküli fülhallgató zsebre vágható?

Igen, akár ez is lehetséges. A paraméterek modellenként eltérőek. Így aztán mindenki arra a konstrukcióra voksolhat, ami az egyéni igényeinek maradéktalanul megfelel.