Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

A vezeték nélküli fülhallgató a kényelem fülekre szabott netovábbja

A vezeték nélküli fülhallgató nem zsákba macskát, hanem szabadságot és persze füllel jól hallható előnyöket kínál. Egyrészt az esetében kulcsfontosságú pozitívum, hogy a vezetékek hiánya egyet jelent a kötetlenséggel.

Másrészt arról sem célszerű megfeledkezni, hogy mindehhez a határtalansághoz határozottan jó hangminőség társul. Szóval innentől kezdve nem is vitás, hogy alap a komfortos alkalmazás.

A vezeték nélküli fülhallgató bírja a strapát?

Nyilván nem dobálásra teremtetett, tehát ilyen értelemben nem jó ötlet letesztelni, hogy mennyit bír. Ellenben, ami a rendszeres, sőt, folyamatos használatot illeti nincsen oka szégyenkezésre. Sőt, hosszú órákon át élvezheted a maximális, füleket kényeztető hangélményt. Akik extrán érzékenyek a minőségre, azoknak is kifejezetten vonzó paraméterekkel szolgálhat. Ráadásként akadnak olyan modellek, amik mikrofonnal is felszereltek, szóval még a beszélgetés is simán megoldható, mégpedig kristálytiszta hangzással.

A vezeték hiánya olyan előny, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Nincs is annál jobb, mint amikor a gesztikulációt egyetlen kábel sem akadályozhatja meg. Nincs annál üdítőbb, amikor a zenehallgatás nem zsinórhoz kötött. Amikor a kétkezes bármilyen tevékenység könnyedén lezavarható miközben a legszebb harmóniák csendülnek fel a fülesekben. Mehet a főzés vagy éppen a takarítás, esetleg a tornázás. Nincsen semmiféle akadályozó tényező.

vezeték nélküli fülhallgató könnyen elveszíthető?

A fülből kiesés veszélye csekély, hiszen a kialakítás specifikus, azaz a gyártók a biztonság területére külön hangsúlyt fektetnek.