Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

A sport fülhallgató lerázhatatlan

A sport fülhallgató a speciális kialakításának hála stabil, stramm, és csak úgy nem elhagyható. Ellentétben a sima fülesekkel, amik bizony mozgás hatására könnyedén kieshetnek a fülkagylókból, nem kevés bosszúságot generálva ezzel.

 

A sport fülhallgató közvetítésével biztosítható a talp alá való

Mozogni élmény, kikapcsolódás, szórakozás. De azért az inspiráció az esetek többségében, még komoly elhivatottság mellett is jól jön. Márpedig a zenénél nincsen jobb motiváció. Az ismerős, szeretett dallamok, ritmusok hatására önkéntelenül megmozdul a test. Sőt, még a koncentrált testmozgás is hatékonyabban, gyorsabban megy. Egyszerűen azért, mert van egy alap, egy jókedvet, vidámságot, na meg lendületet adó alap, amire könnyű támaszkodni.

Igen ám, de mindez kizárólag akkor valósulhat meg, ha a fülhallgató stabilan megmarad a helyén, és nem akar kiesni minden második hevesebb mozdulatnál. Utóbbi helyzetben a kényelmetlenség borítékolható, és idővel a cérnaszakadás sem kivédhető. Erre a kellemetlen szituációra azonban nem az a megoldás, hogy néma csendben intézed a jövőben az edzéseidet. Egyetlen másodpercre sem kell lemondanod a zene szárnyakat adó erejéről. Csak egy optimális fülesre van szükséged, amely pont ilyesféle kihívásokra specializált. Így aztán úgy élvezheted az ütemet, hogy közben szinte észre sem veszed a fülhallgatókat a füledben. Merthogy erről az észrevétlenség érzésről is felismerhető az ideális termék.

sport fülhallgató minden tekintetben strapabíró?

Igen. Jól tolerálja a fizikai, mechanikai kihívásokat. Az izzadságcseppek sem okozhatnak benne kárt, és a viselése kényezteti a füleket.