Adatkezelési beállítások

A GearUp.hu webáruház süti (cookie) fájlokat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.

A gamer fejhallgatók hallhatóan új szintre emelik a játékélményt

A gamer fejhallgatók speciális eszközök, amik főleg azoknak kecsegtetőek, akik örömmel ülnek le a gépük elé játszani. Bár a látvány kétségtelenül mindent visz, azért az effektek is sokat nyomnak a latba. Szóval megéri némi anyagi muníciót áldozni egy olyan fülesre, ami felteszi a hangzás i-jére a pontot.

 

A gamer fejhallgatók csak játékhoz használhatóak?

Természetesen nem. A fejlett hangzásvilágot nyújtó kellékek tökéletesek akkor is, ha videók vagy filmek nézéséről, esetleg zenehallgatásról van szó. Úgyhogy egyáltalán nem érdemes félretenni őket, miután az aktuális játék lezárult. Ám az kétségtelen, hogy ezek a modellek arra születtek, hogy a hangok világát is kontrasztosabbá, árnyaltabbá, sokszínűbben érzékelhetővé varázsolják.

A használatuk egyszerű és akadálytalan, az általuk megjelenített birodalom pedig zene a füleknek. A játékkészítők tudatosan kifejezetten sok időt töltenek azzal, hogy az effekteket jól kidolgozzák, ezzel is tovább spannolva a játékosokat. Ez a törekvés többnyire annyira eredményes, hogy egy-egy tipikus hang vagy dallam szinte egybeivódott magával a játékkal.

Kutatók vizsgálták, és egyúttal be is bizonyították, hogy minél több érzékszerv vesz részt mondjuk egy képzeletbeli csatában, focimérkőzésben vagy fantasy kihívásban, annál komplexebb és emlékezetesebb az élmény. Ezért sem érdemes néma üzemmódban játszani, és bár a hangszórós megoldás az esetek jelentékeny százalékában nem praktikus választás, de még jó, hogy van más!

gamer fejhallgatók sokba kerülnek?

Nem, és ez a hab a tortán. Úgyhogy áldozatok helyett élvezheted az előnyöket.

Tartalomhoz tartozó címkék: #gamer fejhallgatók #profi gamer fejhallgatók